Cu legitimatia EYCA iti faci abonament pe o singura luna la cele mai mici preturi la Worldclass. Pentru a beneficia de oferta, trimite-ne un email la adresa office@europeanyouthcard.ro cu o poza la legitimatia ta EYCA si te contactam in cel mai scurt timp.

Ai 100 LEI reducere la comenzile de peste 400 LEI pe answear.ro. Vrei sa accesezi reducerea? Trimite-ne un email la adresa office@europeanyouthcard.ro cu o poza la legitimatia ta EYCA si iti trimitem codul de reducere pe care il poti folosi pe www.answear.ro

La ZipUP ai 20% reducere la produsele neaflate in promotie si 10% reducere la produsele deja reduse.Trimite-ne un email la adresa office@europeanyouthcard.ro cu o poza la legitimatia ta EYCA si iti trimitem codul de reducere pe care il poti folosi pe www.zipup.ro

Caru’ cu Bere este un restaurant traditional romanesc situat in centrul Bucurestiului. Arata cardul tau EYCA si primesti 10% reducere la orice comanda.

Hotel Express lnternational este o platforma online de cazare cu peste 140.000 de hoteluri la nivel global. Foloseste codul travel-more-be-more si primesti acces gratuit pe platforma cu cele mai mici preturi la cazare.

Optiplaza este o retea de magazine care reuneste sub acelasi acoperis moda si optica medicala. Arata cardul tau EYCA si primesti 15% reducere la orice produs.

Cu legitimatia EYCA ai 45% reducere la ebooks, 35% reducere la carti si 15% reducere la jucarii pe elefant.ro. Cere codurile de reducere printr-un email la adresa office@europeanyouthcard.ro

La Meli Melo ai 35 LEI reducere la gentile din categoria Exclusiv Online. Trimite-ne un email la adresa office@europeanyouthcard.ro pentru a primi codul de reducere.

Ai prima cursa gratuita la Taxify in valoare de 15 LEI. Pentru a primi codul de reducere, trimite-ne un email la adresa office@europeanyouthcard.ro.

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa este un muzeu de istorie naturală, situat în București, România.

The Grigore Antipa National Museum of Natural History is a Natural History museum, located in Bucharest, Romania

Muzeul National Brukenthal este situat in Sibiu si este cel mai mare muzeu din Sud-Estul Europei.

The Brukenthal National Museum is located in Sibiu and is the largest museum in South-Eastern Europe.

Muzeul National de Arta al Romaniei detine cele mai bogate colectii de arta romaneasca medievala si moderna, arta europeana, arte decorative si arta orientala din tara.

The National Museum of Art of Romania is the country’s prime holder of Romanian, European and Oriental art.

Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” este “muzeul din inima capitalei” Bucuresti care și-a deschis porțile pentru public în 1936.

“Dimitrie Gusti” National Village Museum is the “museum from the heart of the capital” Bucharest who opened his gates for the public in 1936.

Muzeul Peles este unul din cele mai cunoscute muzee din Romania. Arata legitimatia ta EYC si primesti 75% reducere la biletul de intrare.

The Peles Museum is one of the most famous museums in Romania. Show your EYC card and receive 75% off the entrance ticket.

Ai 20% reducere și transport gratuit la produsele marca Sephora Collection by SEPHORA, dacă ești posesor EYCA. Pentru a beneficia de ofertă, trimite-ne un email la adresa office@europeanyouthcard.ro cu o poză la legitimația ta EYCA și te contactăm în cel mai scurt timp.