Tinerii români cu vârsta cuprinsă între 12-31 de ani care participă la evenimentele organizate în cadrul programului “Capitala Tineretului din România” – ediția Ploiești 2024, pot obține legitimația European Youth Card în format digital!

În urma parteneriatului dintre European Youth Card Romania și programul “Capitala Tineretului”, legitimația este eliberată în mod GRATUIT fără a fi necesară plata cotizației anuale de membru, care în mod obișnuit este de 40 RON.

Dacă și tu îți dorești legitimația, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos și să urmezi pașii pentru descărcarea aplicației de mobil și activarea legitimației în format digital.

European Youth Card este legitimația oficială a tinerilor la nivel european și, în prezent, peste 7 milioane de tineri dețin legitimația și se bucură de avantajele pe care aceasta le oferă.Legitimația oferă acces posesorilor săi la o rețea de reduceri și beneficii exclusive în peste 40 de țări europene, inclusiv România. Reducerile se aplică în domenii de interes precum: transport, cazări, intrări la obiective turistice, food & drinks, teatre & cinematografe și multe altele.

În România, legitimația oferă acces posesorilor săi la reduceri exclusive la super branduri precum: IKEA, EMAG, H&M, Booking.com, UNTOLD, Electric Castle, Answear.ro. Poți să vezi mai multe reduceri AICI.

Pe scurt, poți economisi chiar și peste 7.000 lei/an!!

Enjoy!

Da, vreau să fiu la curent cu cele mai noi reduceri, promoții și evenimente EYCA. Doresc să mă înscriu la newsletter și să primesc promoții și reduceri personalizate. Te poți dezabona de la newsletter oricând dorești. Mai multe detalii poți găsi în politica de confidențialitate*