Cu European Youth Card ai super reduceri la abonamentele Afterhills!

Afterhills este festivalul care se desfășoară în Iași timp de 2 weekend-uri consecutive (23 – 25 august și 30 august – 1 septembrie).

Rita Ora, Don Diablo, Fedde Le Grand și mulți alți artiști te vor încânta cu muzică live. În plus, pe lângă super muzică, senzația de vacanță de la festival este completată cu experiențe culinare savuroase, artă neconvențională și surprize pentru toate simțurile. 

Toate acestea au loc la Dobrovăț, lângă Iași, un loc cu super peisaje, multă umbră, aer curat și iarbă verde. 

Ce reducere am cu European Youth Card la Afterhills?

Toți posesorii EYC beneficiază de 30 % reducere la abonamentele Afterhills. În funcție de tipul de abonament, reducerea este:

  • 140 RON la abonamentul pe un weekend
  • 216 RON la abonamentul pe ambele weekend-uri 
  • 246 RON la abonamentul pe ambele weekend-uri + loc pentru camping

ATENȚIE!: Reducerea nu se aplică la biletele valabile pentru o zi.

Ce este European Youth Card? 

European Youth Card este legitimația tinerilor din Europa. Proiectul este dezvoltat împreună cu Comisia Europeană, iar legitimația este recunoscută în toată Europa și oferă acces posesorilor săi la peste 60.000 de reduceri (transport, cazare, intrări la obiective turistice, restaurante, distracție, festivaluri și multe altele.

Cine poate aplica pentru European Youth Card?

Singura condiție este să ai sub 30 de ani la momentul aplicării.

Cât costă legitimația?

Cotizația pentru legitimație este de numai 30 RON pentru o valabilitate a legitimației de 12 luni sau 50 RON dacă alegi valabilitatea de 24 luni.

Dar nu-ți face griji, că nu ieși niciodată pe minus! Pe lângă reducerea la AFTERHILLS ai multe alte super-beneficii în România și în toată Europa. Cu ajutorul legitimației economisești peste 2.000 de RON/an.

Unde pot să aplic pentru European Youth Card?

Este extrem de simplu. Click pe butonul de mai jos, completează câmpurile solicitate, efectuează în siguranța plata cu cardul online și în maxim 10 zile primești legitimația! Transportul este gratuit!

Pași pentru a obține reducerea:

  1. Aplică aici pentru legitimația EYC; 
  2. În aceeași zi îți vom trimite pe email seria unică de pe legitimația ta EYC – în termen de 10 zile lucrătoare vei primi și legitimația în format fizic, la adresa menționată de tine;
  3. Introdu seria EYC în generatorul de coduri pentru a obține codul de reducere;
  4. Cumpără abonamentul de pe site-ul www.afterhills.ro si introdu codul de reducere în secțiunea “cod promo”;
  5. Enjoy the festival!  

Nu uita să dai like paginii noastre de Facebook sau follow pe Instagram. Avem atâtea lucruri bune pentru tine! Orice întrebare ai, suntem la un telefon/mail distanță. Scrie-ne pe office@europeanyouthcard.ro sau sună-ne la 031 426 4500.

Alte reduceri cu European Youth Card