10% reducere la comenzi peste 400 LEI de pe VIVRE.RO!

La orice comandă de minim 400 lei pe care o faci pe vivre.ro, obții garantat o reducere de 10%. Și asta nu o singură dată, ci ori de câte ori vrei să-ți achiziționezi ceva si la orice produs, inclusiv la cele deja reduse.

Ce trebuie să faci pentru a obține reducerea:

Trebuie să introduci seria de pe cardul tău European Youth Card aici pentru a obține un cod de reducere.

Ce este European Youth Card? 

European Youth Card este legitimația tinerilor din Europa. Proiectul este dezvoltat împreună cu comisia Europeană, iar legitimația este recunoscută în toată Europa și oferă acces posesorilor săi la peste 60.000 de reduceri (transport, cazare, intrări la obiective turistice, restaurante, distracție, festivaluri și multe altele.

Cine poate aplica pentru European Youth Card?

Singura condiție este să ai sub 31 de ani la momentul aplicării.

Cât costă legitimația?

Cotizația pentru legitimație este de numai 30 RON pentru o valabilitate a legitimației de 12 luni sau 50 RON dacă alegi valabilitatea de 24 luni.

Dar nu-ți face griji, că nu ieși niciodată pe minus! Pe lângă reducerea la Answear ai multe alte super-beneficii în România și în toată Europa. Cu ajutorul legitimației economisești peste 2.000 de RON/an.

Unde pot să aplic pentru European Youth Card?

Este extrem de simplu. Click pe butonul de mai jos, completează câmpurile solicitate, efectuează în siguranța plata cu cardul online și în maxim 10 zile primești legitimația! Transportul este gratuit!

Nu uita să dai like paginii noastre de Facebook sau follow pe Instagram. Avem atâtea lucruri bune pentru tine! Orice întrebare ai, suntem la un telefon/mail distanță. Scrie-ne pe office@europeanyouthcard.ro sau sună-ne la 031 426 4500.

Alte reduceri cu European Youth Card