Documente juridice

 

Această pagină conține legături către documente juridice importante legate de aderarea în Asociația Europeană pentru Mobilitate și utilizare a legitimațiilor European Youth Card si Bucharest Youth Card. Fiecare utilizator al site-ului web și al rețelelor sociale ale “Asociația Europeană pentru Mobilitate” / interesat de aderarea la Asociația Europeană pentru Mobilitate este obligat să citească aceste documente legale și să urmărească modificările lor.

Utilizând paginile web ale “Asociația Europeană pentru Mobilitate”, rețelele sociale, precum și aderarea la  “Asociația Europeană pentru Mobilitate”, veți acorda “Asociația Europeană pentru Mobilitate” consimțământul față de aceste documente legale, pe care le puteți salva pe dispozitivul dvs. cu legăturile de mai jos.

Daca nu înțelegeți nicio prevedere a documentelor legale sau aveți orice altă întrebare, vă rugăm să ne contactați la datele de mai jos:

Asociația Europeană pentru Mobilitate

Str. Lotru nr 43

Sector 1, Bucuresti

Email: info@europeanyouthcard.ro

 

Prezentarea generală a documentelor juridice generale

 

1. Termeni de utilizare a legitimațiilor EYC (European Youth Card) si BYC (Bucharest Youth Card)

Utilizarea legitimațiilor EYC si BYC este reglementata de acești termeni, chiar și în cazurile în care sunt folosite pentru reduceri în magazine, festivaluri sau transport.

Termeni de utilizare

 

2. Termeni și condiții la înscrierea în concursuri/evenimente desfășurate de AEM

Participarea la concursuri și evenimente este reglementată de acești termeni. Înainte de a vă implica într-o competiție sau acțiune, citiți acești termeni.

Termeni și condiții concursuri

 

3. Politica de confidențialitate

Protecția datelor legitimațiilor EYC si BYC și ale titularului reprezintă o prioritate pentru noi. Politica de confidențialitate include toate principiile și condițiile pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în utilizarea legitimațiilor și a altor activități, utilizarea site-urilor web și a rețelelor sociale și informații despre utilizarea cookie-urilor. De asemenea, prin utilizarea site-urilor web și a retelelor sociale, sunteți de acord cu acești termeni.

Politica de confidențialitate

 

4. Termeni și condiții pentru cererea de aderare în AEM și implicit de emitere a unei legitimații EYC sau BYC pe internet

Toate cererile de aderare în AEM și implicit de emitere a legitimației EYC sau BYC efectuate pe paginile deținute de Asociația Europeană pentru Mobilitate sunt guvernate de acești termeni și condiții.

Termeni de aderare online