Un lucru este cert. Chiar daca trebuie sa #stamacasa nu inseamna ca trebuie sa stam degeaba. Traim vremuri speciale si este nevoie de atitudine si implicare din partea fiecaruia dintre noi, ca sa iesim cat mai rapid invingatori din chestia asta ciudata.

Cum putem sa ajutam? …ne-am intrebat noi cei din echipa European Youth Card Romania impreuna cu prietenii nostri din echipa ISIC Romania. Iar raspunsul a fost simplu si natural:

Trebuie sa activam super-eroul nostru! Trebuie sa implicam cel mai de pret si, totodata, cel mai drag “asset” pe care il avem noi: comunitatile de posesori ai legitimatiilor European Youth Card, ISIC si BRD-ISIC din Romania.

Suntem tineri, suntem implicati, suntem cu studii superioare si suntem multi. Foarte multi chiar. Peste 250.000 de persoane tinere numai in comunitatile ISIC si European Youth Card in Romania. Dar la nivel national sunt peste 3 milioane de tineri care nu au implinit inca 30 de ani.

Haideti sa ne implicam cu totii si sa donam fiecare dintre noi nu mai mult de 10 RON.

Calculul nostru este extrem de simplu si sigur sunteti de acord ca este si corect:

 

cate putin de la fiecare * foarte multi = foarte mult

 

Ce inseamna concret acest “foarte mult”? Inseamna o suma de bani pe care sa o strangem si sa ajutam la dotarea spitalelor din Romania cu echipamente si aparatura medicala necesara pentru lupta cu chestia asta rautacioasa care se numeste Covid 19. Sunt atat de necesare aceste echipamente in momentul de fata!

Insa, mai departe de suma de bani in sine, donatia inseamna un efort minim al fiecaruia dintre noi prin care contribuim la un mare bine colectiv. Inseamna ca-i ajutam pe medici care au grija de noi, ne ajutam parintii si bunicii, ne ajutam pe fiecare dintre noi, ajutam Romania. Si poate insemna un pas inainte pe care sa-l facem catre acea normalitate a noastra (cu bune si cu rele), dar de care ne este atat de dor. In niciun caz nu ne dau banii afara din casa, tocmai de aceea va rugam sa donati nu mai mult de 10 lei. Noi, cei de la European Youth Card si ISIC Romania, deja am facut-o.

Campania de strangere de fonduri este organizata impreuna cu Asociatia “Daruieste viata” si este adresata in special studentilor si tinerilor dar oricine altcineva doreste, indiferent de varsta, poate sa ajute.

Toti banii donati in aceasta campanie ajung in contul Asociatiei “Daruieste viata” si, de aici, sunt folositi pentru a ajuta.

Donati accesand butonul de mai jos.

Va rugam sa dati si share pe social media ca sa vada/sa doneze si prietenii vostri. Nu aveti idee cat de tari suntem impreuna!