Ai European Youth Card, ai super reducere de 100 RON la abonamentul Neversea!

Ce trebuie să faci pentru a obține reducerea:

  • Trebuie să aplici pentru legitimația European Youth Card.

 

Ce este European Youth Card? 

European Youth Card este legitimația tinerilor din Europa. Proiectul este dezvoltat împreună cu comisia Europeană, iar legitimația este recunoscută în toată Europa și oferă acces posesorilor săi la peste 60.000 de reduceri (transport, cazare, intrări la obiective turistice, restaurante, distracție, festivaluri și multe altele.

 

Cine poate aplica pentru European Youth Card?

Singura condiție este să ai sub 30 de ani la momentul aplicării. 

 

Cât costă legitimația?

Cotizația pentru legitimație este de numai 30 RON pentru o valabilitate a legitimației de 12 luni sau 50 RON dacă alegi valabilitatea de 24 luni. 

Dar nu-ți face griji, că nu ieși niciodată pe minus! Pe lângă reducerea la NEVERSEA ai multe alte super-beneficii în România și în toată Europa. Cu ajutorul legitimației economisești peste 2.000 de RON/an

 

Unde pot să aplic pentru European Youth Card?

Este extrem de simplu. Click pe butonul de mai jos, completează câmpurile solicitate, efectuează în siguranța plata cu cardul online și în maxim 10 zile primești legitimația! Transportul este gratuit! 

 

Atenție! – Pentru a obține reducerea la Neversea vei avea nevoie de seria unică de pe legitimația ta. Pentru că legițimația va ajunge la tine în 10 zile, solicită seria ta pe email (office@europeanyouthcard.ro) imediat după ce finalizezi procesul de comandă și plata online! 

 

Acum am seria European Youth Card, ce trebuie să fac cu ea?

E simplu! Intră aici și introdu seria unică în generatorul de coduri. După ce obții codul de discount, urmează pașii prezentați! 

 

Nu uita să dai like paginii noastre de facebook sau follow pe instagram. Avem atâtea lucruri bune pentru tine! Orice întrebare ai, suntem la un telefon/mail distanță. Scrie-ne pe office@europeanyouthcard.ro sau sună-ne la 031 426 4500.

Alte reduceri cu European Youth Card